Jocurile pe care le downloadati prin torrent nu sunt gazduite de serverul nostru. Ele sunt gazdite de alti utilizatori de Torrente

CUM FUNCTIONEAZA TORRENTUL

Torrentul este gen oDC sau DC++ care sigur le stiti sau sunteti familializati peste 80% dintre voi.
Fisierul respectiv este gazduit de alte persoane numai ca atunci cand downloadati un fisier nu il luati numai de la un anumit user ca pe oDC sau DC++, el este gazduit de un numar mai mare de useri, deci sunt sanse sa se traga si mai repede si mai bine. Daca a iesit unul raman ceilalti.


_________________________________________________________________________________________________________

Serverul siteului www.3agames.ucoz.ro NU detine niciunul din fisiere decat cele care sunt necesare pentru buna functionare a siteului .
Mentionam ca materialele sunt oferite numai pentru promovare .Totul este informativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru downloadul fiecaruia.

Orice reproducere ,integrala sau partiala, a materialelor de pe acest website pentru utilizare pe alte websiteuri sau forme ilegale de vanzare este complet interzisa si se pedepseste conform legii *Intregul continut al siteului www.3agames.ucoz.ro incluzand,texte,imagini grafice,butoane,elemente de grafica web,scripturi sau orice alte date,este proprietetea Exclusiva a www.3agames.ucoz.ro sau al furnizorilor acestuia si este protejat conform Legi Drepturilor de Autor si legilor privind drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe siteul www.3agames.ucoz.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare Materialele prezentate pe acest site sunt doar pentru a promova, orice material descarcat de pe acest site trebuie sters in maximum 24 de ore de la descarcare, daca nu vei sterge materialul il vei utiliza pe propria raspundere.Noi nu sustinem pirateria materialelor oferite de acest site.